Siirry sisältöön

Tarjoamme maatilayrittäjille ratkaisuja muun muuassa kirjanpidosta liiketoiminnan kehittämiseen ja tulevaisuuden ennakointiin.

Agripolku Oy toimii jatkossa osana Wikli Grouppia

Suomeen perustettiin elokuun alussa Suomen suurin yksityinen maa- ja metsätilojen talouden asiantuntijayritys Wikli Group Oy. Myös Agripolku Oy toimii jatkossa osana Wikli Grouppia.

Kaikki Wikli Group Oy:n omistajat ovat tehneet keskenään yhteistyötä jo vuosia, mutta toiminta on ollut tähän saakka yksilökeskeistä. Wikli Group Oy:n perustamisen kautta kaikkien osakasyrittäjien tahtotilana oli aikaansaada joustava, kustannustehokas ja riittävän harteikas organisaatio, jossa kaikkien tekijöiden ammattitaito yhdistyy tehokkaaksi ja asiakaslähtöiseksi palveluksi. Näistä lähtökohdista syntyi Wikli Group Oy, joka tarjoaa ammattitaitoisia maa- ja metsätalouden tarvitsemia palveluja valtakunnallisesti, kaikkialla Suomessa. Wikli Groupin erityisosaamista on maatalouden erikoistilanteiden hallinta: esimerkiksi yhtiömuotoisten maatilojen fuusiot, jakautumiset, spv-tilanteet ja osakeannit. Lisäksi oikeudelliset palvelut ovat saatavissa Asianajajatoimisto Hakola Oy:n kautta.

Tähän asti Agripolku Oy on tehnyt yhteistyötä myös tilitoimistokonserni Rantalaisen kanssa. Yhteistyö jatkuu nyt uudelta pohjalta Wikli Groupin myötä. Asiakkaiden suuntaan muutos ei aiheuta toiminnallisia muutoksia, joten käytännössä työt jatkuvat kuten ennenkin. Leveämmät hartiat ja verkoston tuoma kokonaisosaaminen eri ammattialoilta realisoituvat jatkossa entistä laadukkaampana palveluna.

Wikli – perheeseen kuuluvat lisäksi myös talouden suunnitteluohjelmistot. Wikli-tiedonkeruuohjelmiston rajapintojen avulla tiedon siirto onnistuu helposti myös talouden suunnittelun erityisohjelmiston, Cashmanin hyödynnettäväksi. Nämä vaiheet säästävät selvästi laskijan sekä asiakkaan työtä, jolloin aikaa vapautuu maatilan tuotannon ja talouden analysointiin sekä tilan tulevaisuuden suunnitteluun.

Wikli – viljelijän työkalupakki- ohjelma tarjoaa maatilayrittäjille mm. maksuttoman sähköisen asiakirjojen säilytyspaikan. Maatilayrittäjä voi antaa myös valtuutuksen tilansa tietojen tarkasteluun, esimerkiksi asiantuntijalle (laskija), rahoituslaitokselle, Ely-keskukselle, tilitoimistolle jne. Wiklin työkaluja voidaan käyttää myös tilan omaisuuden käyvän arvon määrittämiseen. Pakista löytyy myös mahdollisuus kartoittaa tilan omien tuotteiden tuotantokustannukset. Wiklin omaisuuksiin kuuluu myös interaktiivinen liiketoimintasuunnitelma, joka täydentyy automaattisesti tilan tietojen tallennuksen myötä.

Wikli Group palvelee yrityksiä kokonaisvaltaisesti, ilman turhia ja katteettomia lupauksia. Wikli Group Oy on kasvuhaluinen yritys, jonka selkeänä tavoitteena on jatkuvan koulutuksen kautta turvata omien asiantuntijoidensa osaamisen taso sekä sitä kautta edesauttaa asiakkaitaan entistä parempaan menestymiseen.

Kaikki vanhat yhteystiedot toimivat edelleen, mutta lisätään listaan vielä yksi uusi sähköposti: hannu.ala-haavisto(at)wikli.fi

Lisätietoja osoitteista: wikli.fi ja agripolku.fi
sekä Hannu Ala-Haavisto
Agripolku Oy/Wikli Group Oy
040-522 0512

Vieritä ylös